Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с кораба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с кораба

Здравейте колеги ,значи появи се следния проблем от известно време като съм спрял на едно място и като навия пълен ляв или десен и преди и малко след потеглянето се чува едно много гадно и дразнещо виене(бучене)което след като потегли(изправи колата)спира,звука е като от хлабъв ремък,но аз съм с верига.Казаха ми ,че може да е от хидравликата и също волана ми е доста тежък(така е от както я купих) и се чуда да ли може да има връзка?Имате ли някакви идеи от какво може да бъде и как би могло да се оправи?Благодаря предварително Оп и забравих последно да питам ,защото съм решил да сменям горивния филтър къде се намира,казаха ми ,че бил някъде отдолу ? Иначе става дума за 164-ка 2,TS,94г.

до преди 1 седмица и при мене виеше , просто долях хидравлична течност и се оправи, виж и нивото !

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
      до преди 1 седмица и при мене виеше , просто долях хидравлична течност и се оправи, виж и нивото !
      Колега пробрвах го това не помогна ,явно трябва да се смени цялата хидравлика

Comment

Ако натискаш волана в крайно положение, тогава ли свири?

Филтъра е до задна дясна гума, под една ламаринка предпазна.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да точно тогава, като навия на максимум.Нещо сериозно ли е ?
          Last edited by Lazarincho; d.m.y г., 14:52.

Comment

Ами на повечето коли го прави това май. Поне и моята свири така. В крайни положения товара на хидравличната помпа е максимален и ремъка започва да приплъзва и да свири.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Ами на повечето коли го прави това май. Поне и моята свири така. В крайни положения товара на хидравличната помпа е максимален и ремъка започва да приплъзва и да свири.
              Пф успокои ме човече,дано да е така

Comment

На всички коли се чува.Чувал съм го от Форд ,Опел ,Сеат,Фиат и всичките са с изправни хидравлични системи така ,че караньие му е майката
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Колега,смени си маслото на хидравликата и волана ще олекне.При мен ефекта беше поразителен.
                  164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                  X